Διαμόρφωση σελίδας

 

Το λογισμικό για την (επίσημη) παρουσίαση των δεδομένων σας σε εκτυπωμένη μορφή σας δίνει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείτε διαφόρων μεγεθών χαρτιού, σε κατάλληλη διάταξη σελίδας και με επιθυμητά περιθώρια εκτύπωσης.

Κατά την προεπισκόπηση αυτών των εκτυπώσεων, από το μενού του παραθύρου, επιλέξτε την επιλογή: Επιλογές>Διαμόρφωση σελίδας, οπότε και ανοίγει το παρακάτω παράθυρο επιλογών:

 

 

Από το παράθυρο αυτό επιλέγετε:

Τις όποιες επιλογές σας πρέπει να τις εφαρμόσετε κάνοντας κλικ πάνω στο αντίστοιχο κουμπί. Το αποτέλεσμα των επιλογών σας εμφανίζεται άμεσα στην οθόνη.

 

Σημείωση

Έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε οποιοδήποτε μέγεθος χαρτιού και να δείτε το αποτέλεσμα στην οθόνη. Όταν όμως ζητήσετε την αποστολή των στοιχείων στον επιλεγμένο εκτυπωτή και ο εκτυπωτής σας δεν υποστηρίζει είτε το μέγεθος χαρτιού είτε τη ζητούμενη διάταξη για το επιλεγμένο μέγεθος χαρτιού, τότε σας ενημερώνουμε για την αδυναμία αυτή του εκτυπωτή σας και σας ζητούμε είτε να αλλάξετε τον επιλεγμένο εκτυπωτή σας είτε να αλλάξετε τις επιλογές σας συμβατά με τον επιλεγμένο εκτυπωτή σας.

 

Σημείωση

Σε περίπτωση που ο εκτυπωτής σας δεν είναι ευθυγραμμισμένος σωστά, σας δίνουμε τη δυνατότητα ορισμού αρνητικών περιθωρίων.