Εκτυπωτές

 

Στο υπολογιστικό σας σύστημα, το πιθανότερο είναι να έχετε εγκαταστήσει περισσότερους του ενός εκτυπωτές, συμπεριλαμβανομένων και των προσομοιωτών Acrobat Distiller, Fax κλπ.

Το λογισμικό κατά την έναρξή του, αυτόματα αναγνωρίζει τον εκτυπωτή που έχετε ορίσει στα Windows, ως τον κύριο εκτυπωτή σας με σκοπό να τον χρησιμοποιεί για τις εκτυπώσεις σας.

Αν θέλετε να χρησιμοποιείτε άλλον εκτυπωτή από εκείνον που τα Windows αναγνωρίζουν ως τον κύριο εκτυπωτή, μπορείτε να ορίσετε εκτυπωτή για το πρόγραμμα μέσα από το παράθυρο των εκτυπωτών, που προσεγγίζετε από το κυρίως menu Εκτυπώσεις> Επιλογή Εκτυπωτή.

 

 

Επιλέξτε τον προτιμώμενο εκτυπωτή από την αναδιπλούμενη λίστα με όλους τους εγκατεστημένους εκτυπωτές στο σύστημά σας.

Αν ο εκτυπωτής του προγράμματος είναι διαφορετικός από τον εκτυπωτή του συστήματος, τότε το πρόγραμμα θα εκτυπώνει στον προτιμώμενο εκτυπωτή του προγράμματος ενώ οι άλλες εφαρμογές σας θα συνεχίζουν να εκτυπώνουν στον εκτυπωτή του συστήματος.

Το λογισμικό θα θυμάται τον εκτυπωτή που προτιμάτε για εκτυπώσεις του προγράμματος και κάθε φορά θα εκτυπώνει σ’ αυτόν τον εκτυπωτή, μέχρι ότου ορίσετε κάποιον άλλον για εκτυπώσεις, ή απεγκαταστήσετε τον εν λόγω εκτυπωτή.

Ένας εκτυπωτής για να ορισθεί ως εκτυπωτής του προγράμματος, θα πρέπει να υποστηρίζει γραμματοσειρές που είναι κοινές μεταξύ οθόνης και εκτυπωτή.

Για να σας βοηθήσουμε στην επιλογή εκτυπωτή, σας δίνουμε τη δυνατότητα να επισκοπείτε τις γραμματοσειρές που υποστηρίζει ο εκτυπωτής και ιδιαίτερα εκείνες που είναι κοινές μεταξύ οθόνης και εκτυπωτή.

 

Τέλος, μπορείτε να αλλάξετε εκτυπωτή (και /ή γραμματοσειρά εκτυπώσεων) λίγο πριν αποστείλετε τα δεδομένα σας προς εκτύπωση, κάνοντας click πάνω στο όνομα του τρέχοντος εκτυπωτή του προγράμματος: