ΔΩΡΕΑΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ SH-Soft

ΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ ΣΕ ΑΡΧΕΙΟ PDF

Οδηγίες εγκατάστασης σε αρχείο PDF

Όλες οι προσφερόμενες εφαρμογές έχουν κατασκευαστεί σε γλώσσα προγραμματισμού Microsoft Visual Basic 6.0 και, κατ' επέκταση, όλες απαιτούν λειτουργικό σύστημα Microsoft Windows, με γλώσσα για non-Unicode εφαρμογές τα ελληνικά.

Κατεβάστε στον υπολογιστή σας την πλήρη συλλογή των 190 λογισμικών (έκδοση 4 Ιουλίου 2022)

 


Επιλογή κατεβάσματος #2 (Σ1)

Επιλογή κατεβάσματος #52)


Επιλογή κατεβάσματος #3  (Σ)


Επιλογή κατεβάσματος #4 (Ε)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

6. Διακροτήματα με δύο μπάλες που αναπηδούν

Δύο μπάλες αφήνονται να πέσουν από παραπλήσια ύψη. Η διαφορά στη θέση τους μεγαλώνει και μικραίνει με το χρόνο όπως στα ηχητικά διακροτήματα. Το ίδιο δεν συμβαίνει με τη διαφορά στην ταχύτητά τους.

15. Φόρτιση μετάλλου (κβάντωση ηλεκτρικού φορτίου)

5. Το πρόβλημα του ναυαγοσώστη (ο νόμος του Snell).

Ένας ναυαγοσώστης θέλει να σώσει ένα λουόμενο από κίνδυνο πνιγμού. Τρέχει στην άμμο γρηγορότερα από όταν κολυμπάει στο νερό. Ποια είναι η διαδρομή που πρέπει να ακολουθήσει για να φτάσει το γρηγορότερο δυνατόν στον άνθρωπο που κινδυνεύει;

Στο φαινόμενο της διάθλασης του φωτός, το φως ακολουθεί διαδρομή που διέπεται από τον ίδιο νόμο (νόμος του Snell).

Αν λαμβάνετε κατά τη λήψη ενός αρχείου εγκατάστασης προειδοποίηση ασφαλείας, όπως την παρακάτω από τον Google Chrome, ξεπεράστε τη φοβία:

Αν υπάρχει κάποια έλλειψη στις ήδη εγκατεστημένες στο σύστημά σας (ελληνικές) γραμματοσειρές οθόνης ή true type, μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την παρακάτω συλλογή γραμματοσειρών:

Στην περίπτωση που το σύστημά σας είναι αμιγώς ξενόγλωσσο και στη θέση των ελληνικών βλέπετε ερωτηματικά θα πρέπει να ορίσετε τη γλώσσα για non-Unicode εφαρμογές τα Ελληνικά.